ЗА ЧИСТА И СИГУРНА
ЕНЕРГИЯ СНАБДЯВАНЕ

NEXTEN

NEXTEN, позициониран в сърцето на Европа, олицетворява динамична сила в устойчивите технологични решения. С остър поглед върху управлението на околната среда, те се специализират в две основни области: електромобилност и съхранение на енергия. В областта на електромобилността NEXTEN защитава трансформиращия потенциал на електрическите превозни средства, като проектира авангардна инфраструктура за зареждане, насърчавайки възприемането на чист транспорт и намалявайки въглеродните емисии. Техните решения за съхранение на енергия предлагат стабилизиране на мрежата и оптимизиране на използването на възобновяема енергия, задоволяване на жилищни, търговски и индустриални нужди. Отвъд технологиите, NEXTEN насърчава партньорства за стимулиране на иновациите и надхвърляне на очакванията на клиентите, като се позиционира като катализатор за по-зелено и по-устойчиво бъдеще.

В NEXTEN иновациите се срещат с ангажимента за устойчивост в безпроблемна комбинация. Тяхната непоколебима отдаденост на управлението на околната среда е очевидна в тяхното портфолио, обхващащо решения за електромобилност и съхранение на енергия. Като оглавява напредъка в инфраструктурата за зареждане на EV и технологиите за съхранение на енергия, NEXTEN задвижва прехода към чиста енергия и устойчив градски живот. Нещо повече, техният подход на сътрудничество гарантира, че партньорствата с организации с подобно мислене подхранват значима промяна, повтаряйки тяхната визия за бъдеще, където устойчивостта не е просто опция, а начин на живот.

Какви продукти на NEXTEN предлагаме!

EV зарядни устройства

NEXTEN прави станции за зареждане на EV с нови технологии и решения за най-добра производителност и ефективност. Нашите зарядни станции са от висок клас и са подходящи за електрически автомобили, автобуси и превозни средства от 22 kW AC до 500 kW DC. Ние също така използваме протокола OCPP 1.6 за свързване с най-новите системи за таксуване. Ние сме новатор в дизайна, софтуера и инфраструктурата за зареждане за електрическа мобилност.

За да видите зарядни устройства за EV...

Системи за съхранение на енергия

Системите за съхранение на енергия, захранвани с графен (ESS), са още един иновативен продукт на NEXTEN със забележителен капацитет за съхранение, който надхвърля конвенционалните системи, захранвани с литий и олово, по отношение на енергийна плътност, капацитет на използване, живот на цикъла, скорост на зареждане и много други характеристики: Тези характеристики са само част от възможностите на нашата ESS, които ще спестят време и пари на нашите клиенти.

За да видите ESS...

“ДИЖЕНЮ в Боттеге БГ” Ltd.

Понеделник – Петък: 09.00 – 17.00 ч.
Събота, Неделя: Почивен ден

Адрес
ул. “Петко Стайнов” 1, 9009 Варна, България.

Обадете ни се на
+359 877 000 527

Изпратете имейл на 
dijenuinbottega.office@gmail.com

Авторско право © 2024 DJ New | Осъществено от DJ New