Системи за съхранение на енергия

Графенови системи за съхранение на енергия

Графеновата захранваща батерия е продукт на NEXTEN, който използва графенови суперкондензатори за съхраняване и доставяне на енергия за различни цели. Графеновите суперкондензатори са устройства, които извличат своя забележителен електростатичен капацитет за съхранение на енергия от необикновените свойства на графена. Графенът е единичен слой от въглеродни атоми, подредени в шестоъгълна решетка, която има голяма повърхност и отлична електрическа проводимост. Тези характеристики позволяват на суперкондензаторите да постигнат високи стойности на капацитет, което означава, че могат да съхраняват голямо количество енергия.

Графеновата захранваща батерия може да се използва за разнообразни приложения, като Telco BTS, Mega MW, морски, жилищни, слънчеви/вятърни и мотокари/машини. Графеновите суперкондензатори имат много предимства пред традиционните батерии, като дълъг живот на цикъла, бързо зареждане и разреждане, ползи за околната среда, широк температурен диапазон и безопасност. Те могат да издържат на повече от 20 000 цикъла на зареждане/разреждане със скорост 1C (1 час), зареждат и разреждат бързо, не съдържат опасни материали, работят ефективно в широк температурен диапазон и не представляват риск от термично изтичане или експлозия.

Приложения

Зарядно за жилищни и електромобили

Тази акумулаторна система е предназначена за домашна употреба с фотоволтаични (PV) слънчеви панели. Той позволява съхранение на 6-14kW възобновяема или мрежова енергия, позволявайки на потребителите да използват съхранената енергия по време на часове с високи тарифи и като резервно копие при прекъсване на захранването. Системата поддържа различни комуникационни протоколи и е съвместима със стандартни инвертори и зарядни устройства, като предлага дълъг цикъл на живот и намалени разходи за поддръжка.

Освен това, опция за подреждане на захранваща банка, подходяща за жилищна или лека търговска употреба, предлага гъвкавост в конфигурацията от 6kWh до 60kWh и включва проста връзка към инвертори с компактен и гъвкав дизайн.

Слънчево/вятърно съхранение

Тази система интегрира слънчева и вятърна енергия с технология за графенова батерия, интелигентна система за управление на батерията (BMS) и двупосочен DC преобразувател (BDC). Той ефективно управлява напреженията на зареждане и разреждане, за да смекчи проблемите в паралелно свързани пакети батерии, като същевременно позволява интелигентно пиково преместване и консумация на енергия извън пика, за да спестите първоначална инвестиция и да увеличите възвръщаемостта. Той е универсален, служи за резервно захранване при настройки извън мрежата, микро мрежа и самоконсумация.

Търговски/Индустриален

Представяме ви MEGA ESS, вариращ от 500kWh до 2MWh, пригоден за промишлени и търговски нужди за съхранение на енергия. Това цялостно решение интегрира всичко от акумулаторна система, BMS, PCS, EMS, трансформатор, свързващи кабели, шини, светкавични и заземителни системи до системи за наблюдение и алармени системи, всичко това в един шкаф. Предлагайки мащабируемо системно напрежение и капацитет, той предоставя гъвкави и всеобхватни решения за съхранение на енергия на мегаватови нива.

Forkess

използване на суперкондензаторни батерии със значително по-висока енергийна плътност, идеални за оборудване за обработка на материали като мотокари, мобилни роботи и индустриални приложения. Основните характеристики включват суперкондензаторни клетки, осигуряващи изключителен живот на цикъла и работа без поддръжка, идеални за сценарии с бързо зареждане. С комуникация по CAN шина и цялостна система за управление на батерията (BMS), осигуряваща защита на активите, Forkess може да се похвали с лазерно заварени клетки и здрава конструкция за издръжливост. Неговата plug-and-play система за зареждане минимизира времето за престой, оптимизирайки оперативната ефективност.

Мобилно приложение

Наблюдение в реално време

Следете генерирането, съхранението и потреблението на енергия във вашия дом в реално време.

Намаляване на разходите

APP е системата за управление за създаване на рентабилна система за електричество в къщата и намаляване на разходите за клиента.

Анализ

Получавайте информация за моделите на потребление на енергия в домакинството, което ви помага да вземете информирани решения за повишаване на ефективността.

Конфигурация на времето

Посочете времето за зареждане/разреждане в удобно време и изгодна тарифа.

За изтегляне на подробен каталог

“ДИЖЕНЮ в Боттеге БГ” Ltd.

Понеделник – Петък: 09.00 – 17.00 ч.
Събота, Неделя: Почивен ден

Адрес
ул. “Петко Стайнов” 1, 9009 Варна, България.

Обадете ни се на
+359 877 000 527

Изпратете имейл на 
dijenuinbottega.office@gmail.com

Авторско право © 2024 DJ New | Осъществено от DJ New